Θέση εξωτερικού συνεργάτη ειδικότητας Νομικών Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με Κ.Ε. 20311 και τίτλο «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης πολιτών τρίτων χωρών».

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, με πέντε (5) εξωτερικούς συνεργάτες για τις Ειδικότητες:

ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Οικονομικών - με διδακτορικό τίτλο

ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Εκπαιδευτικών - με διδακτορικό τίτλο

ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Κοινωνικών Επιστημών - με μεταπτυχιακό τίτλο

ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας - με διδακτορικό τίτλο

ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Νομικών Επιστημών

στο έργο με Κ.Ε. 20311 και τίτλο «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης πολιτών τρίτων χωρών», το οποίο χρηματοδοτείται από το ΤΠΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ 2021-2025, τον Άξονα Προτεραιότητας «3.3 “Ενσωμάτωση Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού (α.1 παρ. 4 ν. 4019/2011) στο εργατικό δυναμικό”», και Επιστημονική Υπεύθυνη την κα Αντιγόνη – Άλμπα Παπακωνσταντίνου.

Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα έχουν διάρκεια ενός (1) μήνα, και δύναται να ανανεωθεούν ή παραταθούν χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ, χωρίς διενέργεια πρόσκλησης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 20η Αυγούστου 2024.

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Σχόλια