Άσκηση δικηγόρων στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου

Πρόσκληση σε Ασκούμενους/ες δικηγόρους, οι οποίοι/ες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου. 

Για διάρκεια έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών μετά από αίτησή τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν. 4194/2013 (Α΄ 208), να υποβάλουν την αίτησή τους εντός δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησης (16-09-2024) της παρούσας πρόσκλησης στον χώρο ανακοινώσεων του κτιρίου του Συλλόγου (Γεωργίου Γενναδίου 4, Αθήνα Τ.Κ. 10678, ισόγειο), στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (enotariat.gr) και στον ιστότοπο του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει στις 27-09-2024. 

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικηγόροι υποβάλλουν την αίτησή τους στο πρωτόκολλο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου (Γ. Γενναδίου 4, 3ος όροφος, ώρες 10:00-14:00), αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε με ηλεκτρονικό (notaries@notariat.gr) ή κανονικό ταχυδρομείο. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια