Θέση Νομικού Συμβούλου στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων

Ανακοινώνεται η πλήρωση μίας (1) θέσης νομικού συμβούλου με έμμισθη εντολή της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων. 

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4194/2013 (Κώδικας Δικηγόρων), θα συνδέεται με Σιβιτανίδειο Σχολή με εργασιακή σχέση έμμισθης εντολής και θα αμείβεται με πάγια μηνιαία αντιμισθία. Ο δικηγόρος που θα προσληφθεί θα καταλάβει την μια (1) κενή οργανική θέση (Π.Ε. Δικηγόρου) νομικού συμβούλου της Νομικής Υπηρεσίας.

Για τη συμμετοχή στην παρούσα προκήρυξη, έκαστος υποψήφιος οφείλει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:

α) Να είναι Έλληνας πολίτης

β) Να είναι μέλος ενός από́τους ∆ικηγορικούς Συλλόγους του Κράτους και δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. 

γ) Να μην έχει συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας του, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 45 του Κώδικα Δικηγόρων (Ν. 4194/2013). 

δ) Να είναι κάτοχος πτυχίου Νομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Ελλάδα ή ισότιμου και αντίστοιχου πτυχίου άλλης χώρας, εφόσον αυτό έχει αναγνωρισθεί. 

ε) Να έχει εκπληρώσει (οι άνδρες) τις Στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές. Να μην είναι ανυπότακτος ή να μην έχει καταδικασθεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση. 

στ) Να μην συντρέχει κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή να μη τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση. 

ζ) Να έχει την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του Ν. 3528/2007 

η) Να μην έχει κώλυμα κατά τις διατάξεις του ν. 1256/1982 και του Κώδικα Δικηγόρων. 

θ) Να μην κατέχει άλλη έμμισθη θέση. 

Δείτε την προκήρυξη εδώ

(πηγή career.duth.gr)

Σχόλια